Bisschop J. | Case odB
622
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-622,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Case odB

Categorie
Cases
Tags
Cases
Over dit project

Dit project betrof een grondige renovatie en update van een vrij rustiek ingerichte belle-etagewoning.

De bestaande donkere materialen die gebruikt waren bij de bouw van de woning hebben we allemaal een veel lichtere kleur gegeven. Gezien we in een belle- etage slechts aan de voor en achterzijde ramen hebben is het zeer belangrijk om optimaal het licht binnen te trekken. Aan de voorzijde van de woonkamer hebben we gewerkt met transparante schuifpanelen die de doorkijk van binnen naar buiten behouden. In combinatie met lichte overgordijnen welke een strakke look geven en toch de nodige privacy bieden s’avonds met binnenverlichting. Ook enkele authentieke meubelstukken komen nu veel mooier tot hun recht in het lichte interieur. Aan de achterzijde hebben we voor een voile gekozen die ook daar weer voor privacy, transparantie en licht zorgt.