Bisschop J. | Case E
37
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-37,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Case E

Categorie
Cases
Tags
Cases
Over dit project

Case Era

 

Era kocht dit gebouw om hun kantoren te vestigen. Het betreft een historisch pand aan één van de belangrijkste ingangswegen van Wilrijk. Het diende totaal gerenoveerd te worden met behoud van enkele authentieke elementen die refereren naar de geschiedenis van dit gebouw.

 

We hebben een industriële look gecombineerd met een moderne “touch” maar er toch ook een fijne, warme werkomgeving opgezet.

 

Klanten voelen zich meteen welkom wanneer ze het kantoor betreden door de ontvangstruimte met een gezellige zithoek. De medewerkers hebben elk hun eigen werkplek aan de dubbele werktafels en toch ook het gevoel om als een echt team te werken.

 

In de vergaderruimte  die op de gelijkvloers gelegen is hebben we met transparante gordijnen gewerkt om een huiselijke sfeer te creëren en toch de privacy te garanderen. Bovendien zorgen deze voor een prachtige gefilterde lichtinval. Het tapijt geeft de klanten ook direct een aangenaam fijn gevoel .