Our Story - Bisschop Curious Cases
18
page-template-default,page,page-id-18,bridge-core-2.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1220
 

Our Story

Woningtextiel J. Bisschop is een familiebedrijf opgericht in 1884 en reeds 4 generaties lang van vader op zoon doorgegeven.

Door de jaren heen zijn we van een klassieke textielwinkel uitgegroeid tot een volwaardige interieurzaak, waar wij naast het vaste aanbod van gordijnen, nachtkleding, bed-bad-en tafellinnen nu ook een zeer uitgebreide collectie decoratie artikelen aanbieden.

Om deze decoratie artikelen origineel en betaalbaar te houden gaan we regelmatig naar buitenlandse beurzen, zo blijven we ook up to date wat de laatste nieuwe tendensen betreft.

Voor de raamdecoratie werken wij op een zeer persoonlijke manier en na een eerste contact in de winkel wordt er vrijblijvend een afspraak gemaakt bij de klant thuis, daar worden stalen gepresenteerd en wordt er kleuradvies gegeven. De prijsofferte wordt ter plaatse opgemaakt dus geen wekenlang wachten.

De confectie wordt volledig in eigen atelier gemaakt alsook de plaatsingen worden uitgevoerd door eigen mensen.

Verder doen we alle maatwerk voor tafellinnen en hebben we keuze uit een groot aanbod stoffen.

Wanneer mensen nog een stapje verder willen gaan in de verandering van hun interieur doen wij daarvoor beroep op een binnenhuisarchitect die zonder muren te slopen een volledig nieuwe look aan je interieur kan geven.

J. Bisschop heeft je dus heel wat te bieden en is absoluut een bezoekje waard!